title_gr

Αγία Τριάδα Μεσολογγίου

Τα ιαματικά λασπόλουτρα της Αγίας Τριάδας Μεσολογγίου βρίσκονται εντός της λιμνοθάλασσας της Κλείσοβας, ανατολικά του δρόμου που διασχίζει την λιμνοθάλασσα και οδηγεί στην παραλία της Τουρλίδας. Ο δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου έχει προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε σύντομα να πιστοποιηθεί η ιαματικότητά τους από την αρμόδια επιτροπή του Ε.Ο.Τ., ενώ ταυτόχρονα διαμορφώνει προυποθέσεις για να εκφρασεί επενδυτικό σχέδιο ανάπτυξης των λουτρών.

Αποκαλείται ως το γιατρικό της Λιμνοθάλασσας. Μόλις μερικά λεπτά μακριά από τη μαρίνα υπάρχει το καλύτερα κρατημένο μυστικό από την Ευρώπη: η φυσική ιαματική πηγή από την Αγία Τριάδα (οι Τρεις Ιερές -Οντότητες) κοντά στο ιστορικό μικρό νησί Kλείσοβα . Εδώ, για αιώνες κάθε εποχή χιλιάδες Έλληνες παίρνουν ένα αναζωογονητικό και θεραπευτικό ιαματικό λουτρό λάσπης.Τα Ιαματικά Λουτρά της. Το πυκνό αλάτι όπως και το ιώδιο νερό που περιέχει, καθώς και η λάσπη του βυθού της, έχει την ιδιότητα, να θεραπεύει σημαντικές ασθένειες και βρίσκονται στη Φοινικιά, ονομαζόμενη ως, «Άσπρη Αλυκή». Βέβαια τα παραδοσιακά σπίτια των Ψαράδων οι λεγόμενες «Πελάδες», που πλέουν στα ρηχά της Λιμνοθάλασσας, κλέβουν την παράσταση αυτής της ονειρικής τοποθεσίας, που χαρακτηρίζονται κυρίως από ξύλινο υλικό, καθώς φωτίζονται από εκείνο το αναλλοίωτο, χρυσαφένιο ηλιοβασίλεμα, βουλιάζοντας αργά, στα ρηχά και ήρεμα νερά της Λιμνοθάλασσας, της Ιεράς Πόλης του Μεσολογγίου. Αυτό είναι το Μεσολόγγι, ένας σημαντικός με ιστορία υγροβιότοπος.

 

 

Το ξενοδοχείο Liberty, πάντα προσπαθεί να εξασφαλίσει ένα ασφαλές και φιλόξενο περιβάλλον τόσο για τους επισκέπτες του όσο και για τους υπαλλήλους του, και τώρα, περισσότερο από ποτέ. Για το λόγο αυτό, ακολουθήσαμε αμέσως όλες τις οδηγίες σχετικά με την απολύμανση και την υγιεινή του ξενοδοχείου μας. Παραμένοντας σε εγρήγορση, παρακολουθούμε και ανταποκρινόμαστε άμεσα σε αυτήν την κατάσταση όπως θεωρείται απαραίτητο, ενώ θα πραγματοποιούμε κάθε προετοιμασία για να σας καλωσορίσουμε στο ξενοδοχείο μας.

Συγκεκριμένα, έχουμε φροντίσει για:

  • Την εκπόνηση και επικαιροποίηση οδηγιών αντιμετώπισης ανάλογων περιστατικών.
  • Την εκπόνηση σχεδίου πρόληψης και μετάδοσης μόλυνσης (POSI – Prevention of Spread of Infection).
  • Την ενημέρωση των στελεχών μας σχετικά με τις νέες οδηγίες που καταφτάνουν διαρκώς από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).
  • Την προμήθεια αναλώσιμων υλικών καθαρισμού και απολύμανσης, με στόχο τη μείωση των πιθανοτήτων εμφάνισης κρούσματος κορωνοϊού.
  • Την εκπόνηση και τήρηση ημερήσιου προγράμματος καθαρισμού και απολύμανσης βάσει διεθνών προτύπων σε συνεργασία με πολυεθνική εταιρία παροχής καθαριστικών, ηγέτη στον κλάδο της με στόχο την εξασφάλιση διαρκούς καθαρισμού και απολύμανσης όλων των χώρων του ξενοδοχείου.
  • Τη συνεργασία με εξωτερικά συνεργεία απολύμανσης εφ’ όσον αυτό κριθεί αναγκαίο.

Διασφαλίστε τις διακοπές σας:

Η διεύθυνση του ξενοδοχείου έχει προβλέψει και έχει λάβει όλα τα μέτρα για να είναι σε θέση να βοηθήσει τους πολύτιμους επισκέπτες μας σε κάθε αίτημα, ακολουθώντας πάντα το νόμο και τα γεγονότα. Οι ομάδες μας είναι σε ετοιμότητα για να σας βοηθήσουν με οποιαδήποτε τροποποίηση των ταξιδιωτικών σας σχεδίων σε μεταγενέστερη ημερομηνία, καθώς και οποιαδήποτε άλλη βοήθεια χρειάζεστε. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@hotelliberty.gr

Η διεύθυνση του ξενοδοχείου δεσμεύεται για την πλήρη υιοθέτησή του ελληνικού υγειονομικού πρωτοκόλλου λειτουργίας των ξενοδοχείων.